Gordana Jeftic


Viber/ Whatsup: +381 60 43 000 45
E-mail: info@konstelacija.com
Web sajt: www.konstelacija.com


Sertifikovani voditelj Sistemskih konstelacija,
Satori protokol procesor,
Procesor sistemskih integracija,
Akademik likovnih umetnosti,
Medijator Republike Srbije

Rodjena 1974, imala sam jako teško detinjstvo koje je ostavilo traga na moj život. Kroz Konstelacije u kojima sam skoro od samog pocetka na ovim prostorima, od 2000. godine, kada sam bila najmladji clan velike grupe. Sada, nakon vise od 20godina, zivot mi je promenjen iz korena i Konstelacijama dugujem svoj mir, povezanost, granice, prihvatanje, zivot koji je sasvim drugaciji i mnogo kvalitetniji. Taj dug zelim dalje da vratim kroz rad sa ljudima, da prosledim lepotu ovog rada i dubinu povezanosti na sustinskom nivou.

Moji mentori su bili Marta Mratinković, ta čudesna, premudra zena, koju sam sanjala i pre nego što sam je lično upoznala, kako me simbolično izvodi iz bolnice u život. To je upravo i uradila. Upoznala sam se i lično sa radom Berta Helingera u Beogradu 2005. godine i taj susret je bio takodje nesto magično, rad na nivou duše i pokreta duše. Sa Alemkom i Maksom Dauskard se upoznajem naknadno i već kroz par trenutaka intuitivno prepoznajem da su pravi mentori za mene. Suptilan rad kroz jaku intuiciju i zračenje anđeoskim energijama me je privukla njima i sa velikim zadovoljstvom i ponosom završavam edukaciju upravo kod njih. Kroz dalji rad upoznajem se i sa radom Marianne Franke, Martijn Meima, Gary Stuart, Mauro Scardovelli, Carolina BozzoDr. Med. Ero Langlotz, Dr. Fil. Philipp Kutzelmann ...
Osim što radim uživo sistemske i porodične konstelacije, radim takođe i online konstelacije kako u regionu tako i na području Italije, Amerike kao i svuda gde se govore ti jezici. Takođe radim jednako uspešno individualne konstelacije, rad sa konstelacijskim ozdravljujućim karticama, Satori protokol, Sistemske integracije

Web: www.konstelacija.com
Kontakt tel +381 60 43 000 45
mail info@konstelacija.com

Moja misija je da pomognem ženama srednjih godina da pronađu balans i harmoniju u partnerskim odnosima i zdravlju kroz Sistemske i Porodične Konstelacije. Koristeći svoje 25ogodišnje iskustvo i ekspertizu, želja mi je da pružim podršku i da osnažim žene da prevaziđu svoje izazove, pronađu unutrašnju snagu i postignu emocionalno isceljenje. Moja misija je da stvorim sigurno okruženje gde klijentice mogu raditi na sebi, otkrivati nove uvide i transformisati svoj život ka boljem.

Moja vizija je da postanem prepoznata kao vodeći stručnjak u oblasti Sistemsih i Porodičnih Konstelacija, poznat po tome što pruža efikasne i transformativne terapije. Težim stvaranju globalne zajednice žena koje su osnažene da prepoznaju i prevaziđu svoje izazove, gradeći srećnije i zdravije živote. 

Želim da proširim svoj uticaj tako što ću inspirisati i edukovati što veći broj žena, stvarajući svet u kojem one mogu slobodno istraživati svoje potencijale i živeti u skladu sa svojim autentičnim Ja.

Šta su sistemske i porodične konstelacije

Sistemske i porodične konstelacije - transformativne terapije za emocionalno isceljenje.

Energetska isceljujuća psihoterapija.

Image

Gordana Jeftic

Image

Dimitri Abernathy

Discover all Helix Ultimate Features

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum has been the industry’s.